Masti EyesCover
publicitate
tratament celulita

EyesCover este o mască gel pentru ochi, creată cu scopul de a reduce ridurile, cearcănele și a elimina roșeața ochilor, precum și umflăturile de sub aceștia, datorate oboselii.

Folosind această mască gel pentru ochi ce poartă și o denumire sugestive – EyesCover – vei constata că pielea din preajma ochilor tăi va deveni mult mai netedă, fină și luminoasă, că cearcănele vor dispărea complet și că pungile de sub ochii tăi vor deveni curând istorie.

Vezi la ca farmacie gasesti Eyes Cover

Ce este masca gel EyesCover?

Masti EyesCoverAceastă mască este realizată dintr-un material prietenos pentru uzul uman, non-caustic și non-toxic, fiind ușor de folosit și de transportat. EyesCover combate cu ușurință stresul și elimină simptomele vizibile pe chipul tău ale acestuia.

Mod de utilizare masca gel EyesCover:

Această mască gel pentru ochi poate fi folosită ori de câte ori este nevoie, fiind creată special pentru zona ochilor. Nu este specificat nimic cu privire la intervalul și durata folosirii, însă după primele 15 minute de la aplicare ar trebui să vezi o îmbunătățire justificativă la nivelul ochilor – roșeața, umflăturile, cearcănele, pungile de sub ochi, toate acestea ar trebui să dispară. Se foloseste doat 10-15 minute in fiecare zi.

Masca rece – inainte de a folosi EyesCover variante rece, aceasta trebuie pusa la frigider, cu cel putin o ora inainte. Daca va grabiti si doriti sa folositi masca rece atunci puenti-o la rece macar 10 minute. Efectele nu vor fi la fel insa pielea va fi mai relaxata si mai odihnita.

EyesCover calda – trebuie tinuta timp de 5 – 10 minute in apa cu o temperatura de 80°C. Aveti grija ca apa sa nu ajunga in punctul de fierbere.EyesCover Pentru Ochi

Cu ce te mai poate ajuta masca gel EyesCover?

În primul rând, această mască are mai mult beneficii pe lângă acestea, cele mai evidente. EyesCover îmbunătățește, de asemenea, circulația sângelui la nivelul ochilor, diminuează durerea provocată din cauza migrenelor sau a vârtejurilor și tratează chiar și nasul înfundat.

Beneficii EyesCover:

Masca gel EyesCover poate să vindece hematoamele prezente la nivelul ochilor, și poate fi foarte folositoare după ce ai petrecut mult timp citind, căci relaxează și hidratează foarte bine ochii.

Semnele oboselilor din timpul nopții care pot fi citite pe chipul tău vor dispărea ca și când nu ar fi fost niciodată. Migrenele și vârtejurile, care apar din cauza faptului că ți-ai solicitat prea mult ochii, vor fi de domeniul istoriei.

Roșeața din ochi va fi îndepărtată complet, iar umflăturile, pungile de sub ochi, se vor face nevăzute. În plus, masca gel EyesCover poate să trateze nasul înfundat, să constituie un ajutor de încredere pentru alergii și să îmbunătățească aspectul fizic, făcându-te să pari mai tânăr.

Poti sa folosesti masca pentru ochi in timp ce ti-ai aplicat un tratament facial sau o masca pentru ten.

Important de reținut:

Masca EyesCover poate fi achiziționată în două variante diferite, și anume, este vorba despre o mască cu gel în stare fierbinte și o mască cu gel în stare rece, fiecare dintre ele oferind un set de beneficii distincte:Masca EyesCover

Masca gel EvesCover în stare rece:

  • Tonifiază și întinde pielea dimprejurul ochilor
  • Contribuie la dispariția cearcănelor
  • Diminuează vârtejurile
  • Conduce la dispariția umflăturilor prezente sub ochi

Masca gel EyesCover în stare fierbinte:

  • Acționează precum o compresă fierbinte așezată pe ochi
  • Reduce sau elimină complet durerile
  • Atenuează spasmele musculare
  • Elimină vânătăile

Indiferent de forma în care decizi să o alegi, masca cu gel EyesCover este foarte eficientă în tratarea ochilor obosiți, datorați lipsei de somn.

Masca este foarte flexibilă, putându-se plia foarte bine pe fizionomia feței persoanei care o utilizează. Nu durează decât 15 minute pentru a observa beneficiile sale fascinante, prin urmare, merită o încercare!

In cazul in care ati suferit interventii chirurgicale la ochi sau ati urmat/urmati tratamente oftalmologice, este indicat sa intrebati medicul daca aveti voie sa folositi aceste masti pentru ochi.

 

un remediu foarte bun pentru celulită
tratament celulita

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here