Epilare Star Silk
publicitate
tratament celulita

StarSilk este un produs de epilat bazat pe cristale, care poate înlătura cu ușurință firele de păr de pe întreg corpul, fără a provoca dureri insuportabile și fără a favoriza creșterea firelor de păr pe sub piele după utilizare.

StarSilk oferă rezultate îndelungate, de până la 3 săptămâni, iar partea cea mai minunată este că nu trebuie să aștepți ca firele de păr să crească suficient de mari pentru a putea fi smulse sau tăiate, produsul putând fi utilizat oricând după 2-3 săptămâni. StarSilk nu numai că îndepărtează părul, ci și exoliază pielea, lăsând-o netedă și catifelată timp îndelungat.

Beneficii StarSilk:Epilare Star Silk

StarSilk înlătură părul fără a provoca durere. Cristalele pot îndepărta firele de păr nedorite de pe corp doar cu ajutorul unor mișcări circulare, ceea ce înseamnă că nu va deteriora pielea și nici nu o va lăsa roșie, iritată sau plină de coșuri, așa cum se întâmplă după utilizarea celorlalte metode de epilat clasice (ceara, epilatorul, lama de ras, laser, etc).

StarSilk oferă un efect de peeling nemaipomenit. Dacă îți doreai ca imediat după epilare pielea ta să rămână catifelată la atingere, StarSilk îți poate îndeplini acest vis! Produsul destinat epilării perfecte nu doar elimină firele de păr, ci și celulele moarte aflate la suprafața pielii, ceea ce o va lăsa mai moale, fină și catifelată ca oricând.

StarSilk îndepărtează părul nedorit de pe corp în mod natural. Pe când ceara, epilatorul sau lama de ras sunt soluții alternative costisitoare și dureroase, care provoacă iritații și fire crescute sub piele, StarSilk folosește cristale care îndepărtează părul de pe corp printr-un simplu masaj circular, fără chimicale sau bani cheltuiți inutil.

StarSilk îți lasă pielea netedă și catifelată timp de 3 săptămâni. Dacă până acum erai nevoită să aștepți ca firele de păr să crească suficient de mari pentru a putea fi smulse cu ceară sau îndepărtate cu epilatorul, faptul că folosești StarSilk îți permite să te epilezi oricând, indiferent de lungimea sau grosimea firelor de păr, însă persoanele care au utilizat StarSilk susțin că e nevoie să repeți procedura de epilare abia după 2-3 săptămâni, timp în care pielea se va menține curată și sănătoasă.

Cui este destinat produsul StarSilk?Pachet Epilare Star Slik

Aici este o altă excepție la care nimeni nu s-ar fi așteptat – StarSilk poate fi utilizat în egală măsură de către femei și bărbați interesați să obțină o piele sănătoasă, îngrijită, catifelată și fără iritații sau fire de păr sub piele. StarSilk se potrivește tuturor tipurilor de piele și aduce beneficii chiar și acelora care au un tip de piele mai sensibil.

În ce zone ale corpului pot aplica StarSilk?

Produsul poate fi utilizat pe toată suprafața corpului, neexitând limitări de acces. Cu toate acestea, este recomandată utilizarea epilatorului StarSilk pentru zonele care sunt predispuse la creșterea firelor de păr pe sub piele sau dacă este vorba de o zonă prea sensibilă a corpului.

De câte ori pot folosi discurile StarSilk?

Un singur disc poate fi aplicat de 10 ori, însă totul depinde de lungimea și grosimea firelor de păr, precum și de tipul de piele. Un set StarSilk conține 4 folii mari și 4 folii mici, astfel încât să facă epilatul mai ușor și accesibil pentru toate zonele corpului.

 

un remediu foarte bun pentru celulită
tratament celulita

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here