Crema Hondrocream. Pentru ce este buna?

2
368

Hondrocream este o crema despre care am citit pe blogul Miei: http://myasco.net/sanatate/hondrocream-dureri-articulatii/

Am studiat putin siteul lor oficial si am aflat ca este o crema care ar fi destul de eficienta impotriva durerilor de articulatii. La prima vedere pare destul de puerila toata treaba si am observat o lipsa de transparenta in ceea ce priveste ingredientele, concentratiile si firma producatoare. Pe bune ca am incercat vreo 15 minute sa aflu de catre ce firma este produsa crema Hondrocream si nu am reusit sub nici o forma.

Daca aveti orice fel de informatii cu privire la crema Hondrocream, haideti sa dam o mana de ajutor celor care vor sa o cumpere si vor sa se informeze.

Scrieti in comentarii pareri, intrebari sau ce detalii ati mai aflat despre crema Hondrocream.

Hondrocream

2 COMMENTS

  1. Eu nu cred ca Hondrocream chiar poate trata artroza de exemplu. Sa fim seriosi, in cel mai fericit caz are efecte de ameliorare a durerilor cum au si cremele alea cu mentol mult.

    Este trist ca este promovata ca fiind un tratament pentru afectiuni cand ea de fapt poate doar sa inlature o parte din efecte 🙂

  2. Reclama agresiva si lipsa de transparenta privind producatorul, precum si aluziile cu privire la teste clinice despre care nu gasesti detalii stiintifice arata celor cu capul pe umeri despre ce este vorba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here