Crema Psorifix
publicitate
tratament celulita

Psoriazisul este una dintre cele mai neplăcute afecțiuni ale pielii, însă pentru ea a fost creată soluția bazată pe o formulă inovatoare ce poartă numele de Psorifix. Psorifix este o crema tratament pentru psoriazis. Aceasta promite eliminarea in proportie de 95% a psoriazisului insa eu cred mai mult in ameliorarea acestuia.

Producatorii sustin ca aceasta crema este eficienta si poate sa trateze aceasta problema in numai 4 saptamani de utilizare a cremei Psorifix.

După cum îi spune și numele, Psorifix rezolvă problema crustelor de piele care apar la nivelul mâinilor, afectând sănătatea pielii și stima de sine a subiecților.

Psoriazisul este o problemă stresantă și enervantă pentru foarte multe persoane care suferă de această afecțiune, în principal din cauza faptului că nu există prea multe remedii la îndemână pentru ea. Cu toate acestea, crema Psorifix își propune să vină în întâmpinarea acestei probleme și să ofere o soluție aproape permanentă la această afecțiune.

Cine poate utiliza crema Psorifix?

Crema PsorifixAtât femeile, cât și bărbații care suferă de psoriazis pot folosi această cremă pentru a se trata, nu însă fără acordul medicului de familie sau al unui dermatolog specialist.

Faptul că producătorii nu menționează prea multe cu privire la contraindicațiile medicale sau efectele adverse aruncă o umbră de îndoială asupra acestei creme, însă atâta timp cât consulți un medic specialist, nu ar trebui să întâmpini probleme.

Ce este Psorifix?

Psorifix este o cremă eficientă în tratarea psoriazisului prin faptul că reușește să înmoaie crustele de piele dură, ajutând la îndepărtarea lor. Inflamarea este redusă, iar mâncărimile dispar sub efectul răcoritor al acestei creme.

Tot crema Psorifix este poate să echilibreze microcirculația sângelui și să confere pielii tale vitaminele și mineralele necesare pentru sănătatea ei. Pielea este astfel dezinfectată, în special datorită ionilor activi de argint, care previn și eventualele complicații.

Modalitatea de utilizare a cremei Psorifix:

Întâi se spală pielea afectată de psoriazis cu apă caldă. Se ia o cantitate mică de cremă și se unge toată zona afectată. Se acordă cremei un interval de acțiune de circa 15 minute.

Procedura trebuie să se repete de cel puțin 2 ori pe zi pentru a avea un efect mai durabil. Se clătește cu apă caldă ulterior. În ciuda acestei metode de aplicare, nu se specifică nimic cu privire la durata de timp în care crema trebuie folosită, o informație destul de importantă în cazul tratării unei afecțiuni a pielii care are tendința de a reapărea.

Ingrediente Psorifix:

Principalele componente care au fost incluse în formula inovatoare a cremei Psorifix sunt: extractul de salcie, ce are o acțiune detoxifiantă asupra pielii afectate de psoriazis, uleiul de arbore de ceai, care curăță pielea de microbi, rostopasca (chelidonium majus), care protejează pielea de bacterii, uleiul de ienupăr ce are o acțiune antiseptică și extractul de mesteacăn, care are efecte pozitive asupra inflamării.

Este posibil ca această cremă pentru psoriazis să conțină mult mai multe ingrediente decât cele enumerate mai sus, însă doar acelea apar menționate pe site-ul producătorului. Ascunderea unor ingrediente face ca acest produs sa nu fie unul de incredere.

Este bine să te interesezi mai îndeaproape cu privire la toate ingredientele conținute de această cremă, astfel încât să nu ai neplăcerea să dai peste unul care ți-ar putea provoca alergii.

Dacă până acum ai încercat toate soluțiile care ți-au ieșit în cale și încă nu ai reușit să scapi de psoriazis, încearcă și crema Psorifix!

Pentru a fi sigur ca folosesti crema care trebuie este indicat sa vizitezi un medic dermatolog inainte de a incepe orice tratament de acest tip. Acesta poate pune un diagnostic corect si un tratament corespunzator. Simptomele psoriazisului pot fi confundate cu simptomele altor boli asa ca un tratament gresit poate agrava lucrurile.

Aveti mare grija atunci cand doriti sa urmati un tratament fara sa vizitati medicul. NU este recomandat.

un remediu foarte bun pentru celulită
tratament celulita

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here