eco slim olx
publicitate
tratament celulita

Am vrut sa vad astazi ce mai spun oamenii despre celebrul Eco Slim, suplimentul de slabit pentru celulita despre care producatorii spun ca ar fi foarte eficient pentru slabire insa rezultatele, se pare ca nu sunt chiar atat de favorabile.

O fi oare datorita faptului ca magazinele care vand Eco Slim in Romania sunt orientate DOAR catre vanzari nu si catre instruirea clientilor? Va spun din propria experienta ca niste sfaturi venite de la un nutritionist care teoretic ar trebui sa ofere suport clienti in cadrul unui astfel de magazin, pot creste considerabil rata de succes. In fine, produsul lor, afacerea lor, strategia lor, cine sunt eu sa-mi dau cu parerea? 🙂

Revenind la titlul din articol, astazi, in timp ce voiam sa vad ce s-a mai scris despre Eco Slim am gasit un anunt (dezactivat ce-i drept) pe siteul de anunturi OLX.

eco slim olx

Mi-au venit in minte doua intrebari:

  1. Este oare vorba despre un produs original? Dupa mi-am dat seama ca avand doar 2 sticlute si vanzandu-le la un pret atat de mic, sunt cam mici sansele sa fie vorba despre o afacere cu produse contrafacute din partea vreounui concetatean. Pica teoria aceasta.
  2. Ce-ar fi fost daca vedeam anuntul inainte s fie dezactivat si sa sunt pentru a obtine mai multe pareri despre Eco Slim? Se pare ca persoana in cauza a avut mai multe, iar pe cele doua ramase vrea sa le vanda. O fi obtinut rezultatele pe care le dorea sau dupa doua sticlute si-a dat seama ca nu o ajuta si a vrut sa recupereze o parte din bani?

Voi ce credeti? Despre acestea si bineinteles despre Eco Slim in general.

 

un remediu foarte bun pentru celulită
tratament celulita

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here