Plasturi Cellulite Patch
publicitate
tratament celulita

Orice femeie isi doreste sa scape de celulita (ma rog, cele care sufera din aceasta cauza) si unele sunt dispuse sa investeasca destul de mult in acest lucru.

Vezi care sunt beneficiile pe care le poti obtine cu Cellulite Patch

Totusi, cum cauzele celulitei sunt extrem de discutabile, iar tratamentele existente nu scapa in niciun caz de problema, ci doar o amana, este clar ca trebuie sa gasesti doar acele produse care sunt mai eficiente. Dar asta nu este usor, in niciun caz.

Despre Cellulite Patch

Plasturi Cellulite PatchSa vezi ca niste producatori iti vorbesc despre “un truc simplu” prin care scapati de celulita este ca si cum ai crede ca exista vreo metoda usoara pentru asta. Atunci cand descoperi ca este vorba si despre niste plasturi, situatia devine cu atat mai ciudata.

Bineinteles, cei care au scos pe piata Cellulite Patch nu sunt nici primii care spun ca produsul lor este cel mai bun si cel mai rapid, doar ca pe ei parca iti vine mai greu sa ii crezi si va voi spune si de ce.

Ingrediente:

De multe ori este suficient sa te uiti la ingredientele din care este facut un produs pentru a-ti da seama care este situatia sa. La Cellulite Patch lucrurile nu stau chiar asa. Asta pentru ca la prima vedere, combinatia pare sa fie destul de buna.

Important! Cellulite Patch poate provoca iritatii locale?

Vitamina A, papadia, garcinia campodgia, guarana sau cofeina se mai intalnesc si in alte produse de slabit sau impotriva celulitei, dar chiar aici sta si problema. Daca in ceaiuri sau pastile ele ajung mai repede in organism, in cazul plasturilor mi se pare mai greu de crezut.

Mod de utilizare:

Da, stiu ca exista versiunea ca prin plasturi substantele active ajung mai repede in sange, dar v-ati pus vreodata intrebarea de ce oare niciun medicament nu vine in aceasta forma?

Nu spun ca a aplica plasturii pe piele nu are un grad de eficienta, dar pastilele sunt mai rapide. Si daca ai folosit pastile cu aceste ingrediente si nu a functionat, nu stiu daca niste plasturi ar fi mai buni de atat.

Efecte:

Nici prezentarea nu este chiar atat de buna, pentru ca este destul de dificil sa iti dai seama ca fac plasturii. Da, elimina grasimea (desi aceasta nu este in mod necesar corelata cu celulita), dar acum ramane un mister.

Si faptul ca mai toate ingredientele duc la distrugerea grasimii (dar fara alte informatii care puteau fi pretioase) arata ca producatorii nu au fost interesati sa ofere o imagine prea buna acestui produs, crezand ca este suficient sa promiti, nu sa vii si cu dovezi sau macar informatii.

Pareri:

Poate ca suntem prea duri cu acest produs, dar prezentarea de doi bani si in mare ideea ca niste plasturi ar putea fi mai eficienti decat pastilele si sportul te pun pe ganduri.

Poate ca ei sunt utili, dar as fi de parere ca pana cand nu vedeti niste efecte clare si pana cand cineva de incredere nu va spune despre eficienta lor nici sa nu ii incercati. In plus, pretul nu este nici el cel mai atractiv, desi se putea si mai rau.

un remediu foarte bun pentru celulită
tratament celulita

1 COMMENT

  1. am luat plasturi catch me Patch me! 30 buc cu un site de reducere de la 157 lei la 100 lei .cu garantia returnari produsului inapoui si rambursarea banilor .am dat la ei prin e mail dar nu au luat contact cu mine .ca sa imi returneze bani si sa le dau inapoi pachet de plasturi toti folositi .nu s a vazut nici un rezultat ,nu slabit ,nu micsorarea poftei de mancare .pierdere de timp si mai ales de bani! sa nu luati acest produs ,ca nu isi face efectul si pierdeti si bani ,dar reclama la el se face ca este bine platita reclama!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here