publicitate
tratament celulita

Atunci cand vine vorba de slabit sau despre tratamentul ceulitei atat doamnele cat si domnisoarele se orienteaza catre ceva cat mai eficient, mai sanatos, dar, in acelasi timp sa fie si cat mai rapid. Lemosilhouette pare a fi unul dintre cele mai complete suplimente pentru slabit cu efecte accentuate impotriva celulitei, ce au un efect foarte rapid, si este in acelasi timp si sanatos. Se poate slabi, cu ajutorul acestei retete, pana la aproximativ 10 kilograme in doar o luna, in functie de organism, dar si de strictetea dietei.

Ingrediente folosite pentru Lemosilhouette

lemosilhouetteBazat doar pe ingrediente naturale, si anume plantele, aceasta silueta este una sigura, fiecare element component fiind cunoscut de toata lumea, lipsind cu desavarsire acele substante sau medicamente miraculoase, ce afecteaza organismul in cele mai multe situatii. La baza acestui supliment se afla, intr-un mod natural, inducerea senzatiei de foame taiata.

Atributiile ingredientelor si modul de actiune

Lemosilhouette este compus din 6 ingrediente, fiecare cu un scop precis si o cantitate optima pentru o eficienta maxima in desfasurarea procesului de slabit. Cele 6 ingrediente componente sunt lamaia verde, guarana, ananasul, l-arginina, aloe vera si portocalul amarui.

  • Ingredientul principal este lamaia verde, aceasta facand parte si din componenta numelui acestui supliment. Datorita efectului sau foarte crescut, in reducerea grasimilor din organismul uman, aceasta este unul din cei mai buni antioxidanti naturali.
  • Guarana este folosita pentru energia care o ofera organismului, fiind foarte asemanatoare cu efectul cofeinei, insa fara efecte nocive. De asemenea are rol in accelerarea metabolismului, lucru care va duce la o ardere mai accentuata a grasimilor (lucru pentru care Lemosilhouette este atat de eficient)
  • Pentru cresterea imunitatii, este folosit ananasul care pe deasupra mai este si un bun digestiv natural.
  • L-arginina stimuleaza intr-un mod eficient, celulele musculare, mentinand masa musculara pe toata perioada dietei. Aceasta din urma este foarte buna si pentru detoxifiere si protectie a ficatului.
  • Aloe Vera este una din plantele minune din medicina. Aceasta face parte din Lemosilhouette, in principal pentru efectele sale de elasticitate a pielii, reusind sa refaca pielea lasata dupa o cura de slabire.
  • Ultimul element component, si anume portocalul amarui, este un produs foarte cunoscut pentru proprietatile sale digestive tonice naturale.

Modul de administrare Lemosilhouette

Acesta este indicat de catre medicul specialist, un program foarte cunoscut, si indicat de majoritatea nutritionistilor din tara noastra, fiind de un comprimat pe zi, preferabil dimineata, pe o durata de 2,4 ori 6 saptamani, dupa cum este recomandat de medic. Frecventa pauzelor intre curele de slabire recomandate, sunt de minim 30-40 zile.

Contraindicatii Lemosilhouette

La capitolul contraindicatii, este foarte important sa discutati cu medicul specialist, in special daca urmati un tratament cu medicamente, daca sunteti insarcinata sau in perioada de alaptare, sau varsta nu se incadreaza in intervalul 14-64 ani.

Trebuie retinut faptul ca, Lemosilhouette este unul dintre suplimentele de calitate ce se gasesc pe piata romaneasca, acesta fiind si printre putinele astfel de “minuni de slabit”, ce sunt facute doar din elemente naturale, si nu au efecte secundare cunoscute la nivelul organismului.

Indicatii utile in cura Lemosilhouette

O indicatie personala, atunci cand folositi acest supliment, sa-l completati foarte bine cu miscari zilnice, pentru a mentine un stil de viata sanatos, si in acelasi timp, pentru a va mentine in forma.

De asemenea, sportul va va ajuta foarte mult daca doriti sa reduceti celulita. Lemosilhouette are in mod special proprietatea de a arde grasimile si de a detoxifia organismul, iar sportul nu va face decat sa completeze actiunea capsulelor de Lemosilhouette intr-un mod natural si pe placul organismului sa spunem asa.

un remediu foarte bun pentru celulită
tratament celulita

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here