eco slim ingrediente slabire si celulita
publicitate
tratament celulita

Cu cateva luni in urma am scris un articol despre Eco Slim si eficienta acestui supliment de slabit in tratamentul celulitei. Atunci, mi-am pus cateva intrebari cu privire la eficienta acestui produs dar si cu privire la ingredientele sale deoarece nu reusisem nicidecum sa gasesc un prospect pentru Eco Slim sau pe undeva vreo lista completa cu ingrediente.

Au trecut cred ca vreo 6 luni de atunci si intre timp am sperat ca lucrurile vor deveni un pic mai transparente, iar cei de la Eco Slim isi vor da seama ca toata aceasta secretomanie nu le face cinste si ca au toate motivele din lume sa fie transparenti cu clientii lor.

Ce ingrediente contine Eco Slim?

Conform siteului oficial Eco Slim, ingredientele acestui supliment pentru slabit sunt urmatorele:

  • eco slim ingrediente slabire si celulitaGlicerină vegetală
  • Extract din frunze de ceai verde
  • Extract de rădăcină de ghimbir
  • Extract de păducel
  • Gust de zmeură
  • Gust de căpșuni

Nu am reusit sa-mi dau seama care este faza cu ultimele doua. Gust de capsuni si gust de zmeura? Sa se fi facut oare referire la arome? In acest caz se mai poate pune oare problema ca Eco Slim ar fi un supliment de slabit 100% natural?

De asemenea, lista respectiva de ingrediente eu o consider incompleta. Ma indoiesc sincer ca un supliment precum Eco Slim contine doar aceste ingrediente si de aici imi pun urmatoarea intrebare:

Eco Slim contine substante interzise?

Contine oare el substante sau ingrediente pe care cei care il vand considera ca nu ar trebui facute publice deoarece nu stiu, potentialii clienti nu ar putea fi de acord cu el?

A avut cineva ocazia sa citeasca un prospect oficial al suplimentului Eco Slim si sa vada lista completa cu ingrediente? Ma refer la un prospect pe bune, cu aprobari si toate cele necesare, nu la cine stie ce fituici trase la imprimanta de sub birou de catre cei care vand Eco Slim in Romania si care nu au nimic de a face cu un prospect oficial.

un remediu foarte bun pentru celulită
tratament celulita

2 COMMENTS

  1. Le vand din Germania printr un call center, nu au aprobarea in Romania nici nu ai pe cine trage la Raspundere. Sunt niste persoane din Rep.Moldova care nici romaneste corect nu vbsc. Eu personal nu am inteles nimic din prezentarea produsului si ca atare nu l am luat

    • Nu au aprobare in Romania, dar in alte state o au? Pe cutia de Eco Slim ai vazut acel “CE”? Au vreo aprobare obtinuta in vreun alt stat European si nu numai? Poate un certificat FDA?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here