zerodiet
publicitate
tratament celulita

Magnetii au fost utilizati in intreaga lume in mai multe terapii alternative, dar nu si in plasturi pentru a ajuta la pierderea in greutate. Pierderea in greutate prin efectul magnetilor este o noua metoda in industria accesoriilor in dieta. Cum functioneaza plasturii magnetici?

Exista dovezi stiintifice care sustin ceea ce pretind?

Acestea sunt primele intrebari care ar trebui sa va vina in minte inainte de a lua in calcul achizitionarea lor. Sa cercetam mai mult pentru a raspunde la aceste doua intrebari. Intre timp, vezi ce chestii contine Zero Diet si daca sunt nocive.

Cum functioneaza Zero Diet?

Plasturii magnetici Zero Diet pentru slabit se ghideaza dupa principiile acupuncturii, urmarind sa se conecteze la liniile meridiane ale organismului pentru a le realinia.

Citeste parerile despre Zero Diet

zerodiet

Magnetii Zero Diet au un nano magnet in centru care produce unde magnetice. Lungimea lor de unda variaza de la 4 m la 14 m. Ele trec prin piele si ajung la o adancime de la 8 la 12 cm, efectuand masajul meridian.

Nota informativa: Zero Diet este un plasture magnetic. Nu este nevoie de gaura in ureche.

Sustinatorii Zero Diet cred ca magnetismul are urmatoarele efecte:

  • cresterea respiratiei celulare
  • eliminarea toxinelor

Ambele efecte ar putea contribui considerabil atat la slabire cat si la eliminarea celulitei. Bineinteles, sunt mai multi factori implicati si daca vreti parerea mea personala, nu este o idee prea buna sa va bazati DOAR pe Zero Diet sau vreun supliment de slabire anume. Trebuie sa va faceti un plan de actiune destul de bine pus la punct.

Revenind la cresterea respiratiei celulare, aceasta creste consumul caloric. Acest lucru conduce la o balanta negativa a energiei si determina pierderea in greutate.

Exista dovezi stiintifice pentru Zero Diet?

Un studiu a fost realizat de Universitatea din Oregon, care a testat efectul magnetismului asupra respiratiei celulare. Subiectii implicati au fost 18 femei supraponderale moderat care au avut o viata sedentara. Pentru o perioada de 7 saptamani au urmat o dieta saraca in grasimi si suplimente de bauturi si au mers pe jos in mod regulat.

zerodiet

A fost utilizata spectroscopia prin rezonanta magnetica si a fost masurata productia de energie mitocondriala si utilizarea acesteia. Studiul a constatat ca s-au inregistrat doar modificari minore in respiratia celulara.

Nu exista absolut nici o dovada stiintifica ca un magnet incorporat intr-un plasture de slabit precum Zero Diet poate creste in mod semnificativ respiratia celulara sau poate ajuta la pierderea in greutate.

zerodietConcluzii si pareri despre Zero Diet:

Studiul realizat la Universitatea din Oregon pune sub semnul intrebarii eficienta plasturilor magnetici folositi la pierderea in greutate (la modul general, insa si Zero Diet este in aceasta categorie).

Factorii de decizie si sustinatorii plasturilor pot face tot felul de afirmatii dar, datorita lipsei de dovezi stiintifice, avem toate motivele sa fim sceptici. Sunteti mai in avantaj daca achizionati una din multele alternative disponibile care au dovezi clinice care sa sustina afirmatiile lor, cum ar fi Garcinia Cambogia Veda de exemplu.

 

Daca va intrebati cat de ok este Zero Diet din punct de vedere medical, pe siteul lor din UK am gasit urmatoarea chestie:

zero-diet-testat

Nu m-am documentat cu privire la ce inseamna acest ISIA si cat de relevanta este aceasta certificare. Las acest lucru in seama voastra 🙂

un remediu foarte bun pentru celulită
tratament celulita

1 COMMENT

  1. Trebuie sa recunosc ca tot ceea ce inseamna aromaterapie, acupunctura, terapii auriculare imi provoaca o stare de nesiguranta. Nu cred in asa ceva. Sunt genul de om care stie doar de bisturiu si injectii 🙂

    Sunt foarte curioasa daca acesti magneti Zero Diet functioneaza.
    Am citit ca au fost fete care au slabit cu ei. O fi fost oare chiar actiunea lor sau vreun placebo? Cu siguranta stiind ca poarta acesti magneti s-au ambitionat sa alerge sau sa manance mai putin, cu gandul ca vor obtine rezultate mai bune, nu credeti?

    E cineva care a incercat Zero Diet fara sa tina dieta?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here