scapa-de-celulita-de-pe-anumite-parti-ale-corpului

Cum putem elimina celulita de pe brate ?

Nu contează dacă doriţi să ştiţi cum sa indepartati sau sa evitati aparitia celulitei pe brate, pasii sunt exact aceeasi. În cazul în care nu ştiţi acest lucru, pielea este un organ dar este unul care este regenerativ natural.

Pielea se poate regenera atunci când sunt utilizate metode adecvate. Pentru a preveni celulita si pentru a o elimina de pe brate este necesara o alimentaţie sănătoasă. Există multe alimente care ar trebui incluse în fiecare zi şi în fiecare săptămână in dieta, dar există si alte produse alimentare care trebuie complet evitate.

Utilizaţi loţiuni care conţin ulei din seminţe de struguri, coenzima Q10 şi keratina bioactiva. Coenzima Q10 este un antioxidant foarte puternic, care s-a dovedit ca poate vindeca incretirea pielii si poate preveni arsurile provocate de soare. Keratina bioactiva este o proteină care compune toate straturile exterioare ale pielii.

Daca celulita se gaseste pe bratele dumneavoastra si va deranjeaza aspectul lor cand imbracati un tricou sau un maieu, puteti sa masati in fiecare seara zona respectiva cu o crema anticelulitica care arde depozitele locale de grasime, timp de 10-12 minute. O crema care si-a dovedit eficienta in acest sens este Revitol Celullite Solution produsa in SUA.

Cum putem elimina celulita de pe fese?

Cel mai bun mod pentru a elimina celulita de pe fese este o dieta anticelulita ca parte din rutina de zi cu zi. Aveţi posibilitatea sa eliminati toxinele din corp prin reducerea grasimilor consumand alimentele care trebuie. Asiguraţi-vă ca beti cel putin doi sau mai multi litri de apă în fiecare zi. In dieta de zi cu zi includeti fructe, legumele crude, linte, fasole, ignama, fulgi de ovăz, cartofi dulci, carne de curcan, pui, floricele, peşte şi alune si alte alimente care te ajuta sa scapi de celulita.

În timp ce eliminati toxinele din organism, trebuie, de asemenea, sa scapati de acele umflaturi si sa le inlocuiti cu muschi pentru a evita un aspect neplacut al pielii. Adoptati o rutina de exercitii care include ridicarea de greutăţi cel puţin de 2 sau 3 ori pe săptămână, timp de 30 minute de fiecare dată. Includeti fandarile si genoflexiunile pentru a intari muschii feselor.

Ideal ar fi sa combinati exercitiile fizice cu serii de masaj anticelulitic in zona feselor. Majoritatea femeilor incep acest tip de tratament pentru corpul lor- fitness+masaj- cu 2 luni inainte de perioada estivala, iar rezultatele nu se lasa asteptate.

Recomandam sa mergeti de cel putin 2 ori pe saptamana la fitness timp de 2 luni si sa folositi crema Revitol impotriva celulitei, macar de 2 ori pe saptamana, tot timp de luni, pentru a avea un fund atragator pe plaja in perioada estivala.

Avand in vedere ca masajul anticelulitic in zona feselor nu prea vi-l puteti realiza singura, va recomandam sa mergeti la masaj de ori pe saptamana, sau sa rugati prietenul/sotul sa va ajute cu un masaj de 3 ori pe saptamana. Cel mai bine ar fi sa folositi o crema concentrata impotriva celulitei si sa nu faceti masaj cu orice crema, doar ca sa fie facut. Crema Revitol Celullite Solution este recomandarea noastra.

CUM PUTEM ELIMINA CELULITA DE PE ABDOMEN?

Eliminarea celulitei din zona abdomenului este dificila si necesita o dieta sanatoasa si o multime de exerciţii pentru a elimina aspectul de coaja de portocala de pe abdomen.
Există mai multe modalităţi de a elimina celulita de pe abdomen. Cu toate acestea, trebuie sa dezvoltati o combinaţie corecta de metode pentru a avea un corp lipsit de aspectul de coaja de portocala din acea zona.

O dieta adecvata ajuta in eliminarea celulitei din zona abdomenului. Dieta cea mai buna este una care constă din fructe proaspete, care nu sunt doar sănătoase, ci, de asemenea, elimina celulita sau mai bine spus, nu o lasa sa se mai formeze in continuare.

Chiar si 10 minute de exercitii abdominale zilnic dimineata si 10 minute de masaj seara cu o crema impotriva celulitei ca cea de la Revitol vor face diferenta pentru dumneavoastra inca din prima luna de tratament anticelulitic.

CUM PUTEM ELIMINA CELULITA DE PE COAPSE?

Una dintre cele mai bune metode de eliminare a celulitei de pe coapse este folosirea unei creme care are o formulă specială pentru combaterea celulitei. Nu toate cremele sunt eficiente deoarece acestea au diferite ingrediente.

Scopul cremei anticelulitice este de a spori fluxul de sânge în zonele afectate de celulita. Fluxul de sânge poate fi mărit prin utilizarea unei combinaţii de vitamina A, cafeină, şi Retinol A.

Cafeina, atunci când aceasta este absorbita în zona afectată, creşte fluxul de sânge. Vitamina A şi Retinol A sunt folosite pentru a ajuta pielea să fie mai neteda şi, de asemenea, reduce aspectul neplacut al celulitei. O crema care ati putea sa o folositi in acest sens este crema de la Revitol impotriva celulitei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here