ce-este-endermologia

Endermologia este un tratament inventat in Franta acum 20 de ani, unul dintre tratamentele dovedit eficace impotriva celulitei. Compania LPG a dezvoltat un aparat de masaj in profunzime, anticelulitic. Este printre putinele tratamente contra celulita aprobate de FDA in SUA. Si in Romania sunt clinici si centre de infrumusetare ce ofera acest tratament. La ce sa te astepti, cum actioneaza si alte informatii utile afla citind mai departe.

Cum functioneaza lipomasajul

LPG, numele companiei care a adus inovatia pe piata, provine de la numele fondatorului Louis-Paul Guitay. Acesta a imaginat acum 20 de ani o tehnologie care a fost initial folosita pentru tratarea cicatricelor post combustionale care, astfel deveneau mai elastice si mai subtiri. Lipomasajul a fost folosit de atunci cu succes in industria de infrumusetare.

Aparatul Cellu M6 are in componenta un dispozitiv manual, alcatuit dintr-un orificiul terminal aspirativ al pompei aspiratoare si doua role care sunt mobile si care se “plimba” pe corp, mobilizand dispozitivul manual de pe o zona pe alta de tratament si producand un masaj intens si profund al tesutului in acelasi timp cu aspirarea secventiala sau continua a acestuia. Pacientele sunt imbracate intr-un costum special.

Practic, capatul de tratament al aparatului Cellu M6 are role mobile care actioneaza linear si perpendicular pe zona tratata. Presiunea negativa astfel exercitata genereaza o accelerare a circulatiei sangvine si limfatice. Clinic, eficacitatea Endermologie rezida in actiunea sa asupra structurilor cutanate si sub-cutanate, cum ar fi tesutul conjunctiv, tesutul gras, vasele de singe si cele limfatice. Ca urmare, intreg corpul este remodelat iar calitatea si textura pielii sunt ameliorate.

Spre deosebire de clasicele metode de vacuum , endermologia este o terapie anticelulitica mai putin agresiva pentru organism – fara ca acest lucru sa îi reduca în vreun fel eficienta. Pe parcursul tratamentului nu vor aparea echimoze / vanatai pe zona tratata. Endermowear – un costum special mulat pe corp, din Lycra, protejeaza pielea, dar se poate folosi si un dres gros.

Tratamentul endermologiei

Tratamentul dureaza in jur de 35 de minute si se face de doua ori pe saptamana pana la ameliorarea celulitei (14-20 de sedinte). El nu rezolva permanent problema, de aceea trebuie continuat cu un tratament de intretinere, de 1-2 ori pe luna. Tratamentul nu este destinat slabirii, ci modelarii corporale. Pentru slabire este necesar un regim de viata sanatos (exercitii fizice, dieta).

Tratamentul Endermologe nu se aplica femeilor gravide, persoanele care iau anticoagulante, precum si cei sub tratament pentru boli circulatorii sau vasculare sistemice, cancer activ, boli infectioase progresive, diabet sau SIDA.

Tu ce parere ai despre acest tratament? L-ai utilizat, si daca nu, ai apela la el?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here