Nidora
publicitate
tratament celulita

Vom vorbi astăzi despre Nidora, un supliment de slăbit sub forma e praf (da, sub forma de praf sau pudra cum vreți să-i ziceți) care are drept efect suprimarea poftei de mâncare. Deci, dacă va știți ca aveți probleme cu greutatea datorită faptului ca mâncați prea mult, s-ar putea ca Nidora sa poate fi de ajutor.

Citește ce spun cei care au folosit Nidora

In ziua de astazi, toti producatorii de produse pentru slabit afirma ca metodele lor sunt unele naturale. Unii au dreptate, altii mai putin. Mai mult decat atat, unii vin cu noi moduri de prezentare, altii le pastreaza pe cele clasice. Nidora incearca sa schimbe perceptia generala despre produsele pentru slabit, dar nu face decat sa o aduca la un nivel si mai scăzut, din păcate.

Sunt câteva lucruri esentiale din punctul meu de vedere pe care un supliment de slăbit ar trebui sa le îndeplinească pentru a fi 100% ok din punctul de vedere al unui client care vrea sa slabeasca. Nu știu de ce cele mai multe suplimente de slăbit, mă rog, producatorii lor, nu se gândesc la aceste aspecte.

Nidora Oferta
vezi detaliile despre oferta / chair raburseaza daca nu slabesti 8 kg? 🙂

Despre Nidora

Atunci cand prezinti o pudra pentru slabit exista doua mari posibilitati. Prima ar fi ca lumea sa se bucure de faptul ca ai venit cu ceva nou. A doua este nepasarea. Din pacate, Nidora pare sa trimita mai mult spre a doua varianta. Mi-a fost foarte greu sa imi dau seama ce este acest produs.

Intr-un singur loc este specificat despre pudra si nu mai mult de un rand. Asadar, gradul de incredere nu este unul prea mare. Sunt adusi in discutie si nutritionisti, dar intotdeauna exista sanse ca ei sa fie complet inventati. Spun asta pentru ca am încercat sa aflu informații despre câțiva dintre ei. Nu am găsit mare lucru pe Google.

Ingrediente. Ce conține Nidora?

Nu stiu de ce te lauzi cu ingredientele tale naturale si cu originalitatea din acest punct de vedere daca nu esti in stare sa oferi o lista a acestora. Pana la urma, majoritatea produselor o fac. Daca ii crezi sau nu, asta e problema ta ca persoana ca vrea sa cumpere.

Dar cand nici macar nu stii ce este in aceasta pudra, care mai are si niste efecte suprarealiste, atunci cred ca nu merita sa cumperi (in plus, pretul nu este nici pe departe scazut asa cum se lauda producatorii).

Acum, problema cu ingredientele din Nidora nu este ca nu știu care sunt acestea. Chestia care ma apasa pe mine este ca nu cumva Nidora sa aibă în compozitia sa vreo substanta interzisă în industria suplimentelor de slăbit. Va recomand, dacă va hotarati sa țineți cura cu Nidora, ca atunci când faceți comanda și va suna de la magazin pentru confirmarea adresei, sa întrebați dacă exista substante interzise în compozitia sa.

Nidora

Mod de utilizare

Nici aici informatiile nu te pot convinge. Pudra se pune pe mancare si asta este cam tot ce primim. Cat, cum si unde sunt intrebari la care nimeni nu poate raspunde. Totusi, ele au poate un raspuns, dar nimeni dintre cei care au facut prezentarea nu s-au gandit ca ar fi si interesant de afisat.

În fine. Nu mai pun accent prea mult pe modul de utilizare deoarece pana la urma acesta ar trebui să fie descris cu lux și amănunte în prospectul Nidora. Pe siteul oficial ar trebui să fie prezente mai mult informații cu privire la eficiența produsului, ingredientele și poate rezultatele la care ar trebui să se aștepte clientii duap ce îl folosesc.

Efecte. Poti scapa de celulita?

Efectele nu sunt atat de speciale pe cat este forma produsului. Nidora te ajuta sa slabesti pentru ca arde grasimile. Printre acele ingrediente fantastice pe care nu le cunoaste nimeni exista si unele care accelereaza metabolismul. Ba mai mult, taie si pofta de mancare.

Poate ca sunt mici exagerari, dar orice producator le face. Cei de la Nidora merg insa prea departe atunci cand spun ca praful scade dimensiunile stomacului de pana la patru ori. Oamenii se opereaza pentru asta si nu ajung la astfel rezultate, asa ca o astfel de promisiune insulta pur si simplu inteligenta celor care citesc.

Pareri despre Nidora:

Personal, consider ca aceasta reclama nu poate decat sa te convinga sa nu cumperi. Dar poate ca unii au trecut peste prezentare si au incercat. Asadar, are efecte aceasta pudra? Oricum, mi se pare ca nu poti slabi 8 kg intr-o saptamana si ca nici fara dieta nu se poate.

Asadar, ca orice supliment, Nidora trebuie sa fie folosit cu dieta si sport pentru a oferi rezultate. Dar in starea in care este prezentarea, iti mai vine oare sa cumperi ? (plus ca pretul depaseste destul de mult pe cel al altor produse de acest gen).

O chestie pe care am apreciat-o la Nidora este faptul ca returneaza banii dacă nu sunt obtinute rezultatele promise. Nu știu cum verifica ei asta, nu știu exact care sunt termenii și conditiile din spatele acestor promisiuni, însă pe siteul oficial Nidora se promite acest lucru.

Cred ca este un lucru care de asemenea ar trebui întrebat la suport înainte de a face achiziția. Spun acest lucru, deoarece mai sunt suplimente de slăbit (Fito Spray dacă nu ma înșel) care promiteau rambursarea în caz ca nu funcționează, iar când oamenii sunau sa li se dea banii înapoi, li se spunea ca acest lucru nu este posibil, însă pot primite mai multe produse sa continue cura.  Șmecheri rău omuletii 🙂

comanda-nidora-romania

un remediu foarte bun pentru celulită
tratament celulita

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here