Cellulite RX
publicitate
tratament celulita

Institutul de dermatologie a dezvoltat un sistem de trei etape ce reducere a celulitei prin tonifierea pielii din acele zone care sunt cele mai afecatate de acea „coaja de portocala”.

Al doilea pas din aceasta secvența unica este dat de LipoTherm Contour Cream. Acest produs, pe lângă face parte din sistemul complet, este foarte eficient în tratareaa zonelor pline de celulita.

LipoTherm Contour Cream conține ingrediente ce ard grasimile și reduce inflamatia celulara. Unicitatea sa consta în faptul ca are abilitatea de balansare a hormonilor și combate efectul estrogenului, principala cauza a aparitiei celulitei.

Al treilea pas consta în sistemul de livrare al ingredientelor numit și QuSome, ce garantează penetrarea cât mai adanca în piele, pentru un efect garantat/

Când este aplicat zilnic, printr-un masaj de 1-2 minute, poate maximiza rezultatele într-un mod non-chirurgical.

Ingrediente active

 • cafeina
 • extract de Wild Yam

Cum funcționează Cellulite RX?

Crema conține cofeina: foarte cunoscută pentru creșterea metabolismului și eliminarea apeli intra și inter-celulare. Sistem QuSome este un lipozom ce poate penetra adânc pielea pentru a livra cafeina adânc. Acestea fac corpul să fie mai subtire, mai tonifiat și cu mai puțina celulita.

Cellulite RX

LipTherm Contour Cream este ingredientul activ princilal și este alcătuit din extract de Wild Yam. Wild Yam este o planta indigena ce provine din Statele Unite, Mexic și China. Conține diosgening, precursor estrogenului ( hormon feminin, principala cauza a celulitei). Molecula de disogenin pătrunde în receptorii de estrogen, îi ocupa, făcând imposibila productia de estrogen.

Dacă acest lucru nu s-ar întâmpla, capacitatea cremei de a opri formarea de celulita s-ar diminua cu 80-90%. În teorie celulita s-ar forma la fel de mult ca înainte.

Info: citeste despre tratamentul cu exfoliant de cafea pentru celulita.

Puncte pro:

 • o reductie de 50%-80% a celulitei
 • foarte multe recenzii pozitive ale cumparatorilor
 • preț rezonabil, 160 grame costa 240 Lei
 • nu sunt cunoscute alergii sau efecte adverse
 • sustine eliminearea toxinelor și reduce inflamatia celular

Puncte slabe

 • nu se precizeaza dacă este potrivit pentru toate tipurile de piele, sau nu
 • s-au obținut rezultate în urma testelor clinice, dar nu sunt afisate
 • lista completă de ingrediente nu este afisata
 • compania nu ofera promotii speciale
 • are un miros puternic

Sfaturi pentru folosirea Cellulite RX

 • aplicați puțin produs pe incheietura, înainte sa aplicați pe alte zone ale corpului
 • dacă suferiti de anumite condiții, consultati un doctor înainte sa folosiți produsul
 • masati aproximativ un sfert de lingurita în zona specifica, o data pe zi, timp de 1-2 minute
 • nu folosiți acest produs dacă sunteți însărcinata sau dacă alaptati (valabil si pentru Fizzy Slim sau alte tratamente de acest gen)
Pareri finale despre Cellulite RX:

Majoritatea tratamentelor anti-celulitice proit reducerea vizibila a celulitei, cresc elasticitatea și hidrateaza intens pentru un aspect mai fin și lipsit de celulita.

LipoTherm Contour Cream are capabilitati ce îl transforma într-o arma eficiența împotriva celulitei.  Extractul de Wild Yam contribuie în mod sigur cu molecule ce blochează productia de estrogen din piele, dar rezultatele testelor clinice nu sunt publicate. Recenzii pozitive arata faptul ca produsul ofera rezultatele promise, dar nu putem fi sigur dacă reducerea de celulita este superficiala sau de termen lung.

În termeni de siguranța, nu se cunosc alergii sau efecte adeverse. Pagina oficiala de internet avertizeaza ca aplicarea produsului poate genera o senzație de ardere și de inrosire a pielii, dar asta este cauzata de creșterea clirculatiei sangelui din zona respectiva. Nu este motiv de îngrijorare.

Totuși, orice produs ce conține hormoni, sau alte substante pot afecta balansul de hormoni din corp.

un remediu foarte bun pentru celulită
tratament celulita

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here