CeluEnd

Anumite zone ale corpului au un grad mai mare de expunere la formarea celulitei, si anume fesele, coapsele si abdomenul. Intrucat celulita este o afectiune care progreseaza in timp, ajungand de la etapa intai, care e cea mai putin problematica, pana la ultima etapa, in care boala este deja bine instaurata in organism, trebuie sa avem in vedere cateva metode de prevenire a aparitiei acesteia.

burta-celulitaPrima metoda deosebit de importanta este incercarea de a mentine greutatea corporala la un nivel normal si constant, evitand astfel schimbarile bruste de greutate, atat slabirea cat si ingrasarea.

Aceasta masura de precautie poate fi corelata cu exercitii fizice regulate care ajuta la imbunatatirea sau mentinerea tonusului muscular, reduce grasimile din corp si contribuie la circulatia limfatica si vasculara.Prevenirea aparitiei celulitei cuprinde diete echilibrate bogate in legume si fructe, limitarea consumului de cafea si alcool, consumul zilnic de lichide pe baza de apa.

Persoanele afectate de celulita incearca sa se trateze in aceasta privinta cu orice pret. Problema este ca nu intotdeauna dietele riguroase, masajul si exercitiul sunt solutii corecte. Pentru a trata celulita este necesara indepartarea factorilor care au dus la aparitia si dezvoltarea ei. Celulita nu este doar o problema de estetica, ea reprezinta un avertisment dat de catre propriul organism ca trebuie modificate modul de viata si alimentatia, trebuie adoptata o dieta echilibrata si trebuie ca activitatile sportive sa faca parte dintr-un program zilnic.

Aparitia celulitei demonstreaza o disfunctie a schimbului de substante in corp, fiind practic semnul exterior al unor dereglari metabolice. Pentru indepartarea celulitei este necesara o actiune complexa asupra organismului. Trebuie sa se imbunatateasca circulatia sanguina in tesuturile adipoase, sa se activeze schimbul de substante, sa se elimine reziduurile, sa se accelereze eliminarea celulelor grase si sa se intareasca musculatura.

Detoxifierea organismului este primul pas in tratarea celulitei. Orice dieta de detoxifiere care se bazeaza pe consumul de fructe, legume si sucuri naturale este eficienta. Efectul acestei diete detoxifiante este maximizat daca in fiecare seara este efectuat un periaj al corpului care ajuta la drenajul limfei si stimuleaza circulatia sanguina.

Tratamentele anticelulitice sunt mai eficiente in stadiile incipiente de celulita. In schimb, atunci cand celulita este avansata, tratamentele sunt deseori dificile, iar rezultatele nesigure. Totusi, in prezent exista numeroase solutii de a combate celulita.

CeluEndCremele anticelulitice devin tot mai performante datorita progreselor in domeniu prin adaugarea de principii active, dar si printr-o mai buna patrundere in tesuturi. Se pot distinge doua tipuri de tratamente locale: cele care actioneaza asupra circulatiei sangvine si cele care actioneaza asupra celulelor grase. Pentru a avea un efect optim folosirea cremelor anticelulitice trebuie corelata cu regimul alimentar si activitatea fizica.

Liposuctia este metoda preferata de tratare a celulitei, care permite efectuarea unor corectii importante asupra grasimii localizate. Dar aceasta tehnica nu functioneaza in toate tipurile de celulita, in present doar doua treimi din pacientii care au apelat la liposuctie declarandu-se multumiti de rezultatele sale. Motivul este simplu: daca liposuctia permite slabirea, nu putem spune ca este eficienta si in cazul retentiei de apa si celulitei fibroase si difuze.

Solutia recomandata de catre noi in tratarea celulitei se bazeaza pe comprimate care regleaza echilibrul hidric al organismului si faciliteaza indepartarea totala a toxinelor. Prin intermediul substantelor active din plante medicinale acest produs este un ajutor indispensabil pentru cei care vor sa slabeasca si sa renunte definitiv la celulita.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here