celulita_pe_coapse

Celulita poate afecta orice tip de corp şi este o problema foarte des întâlnită în zilele noastre. Celulita apare în mod natural odată cu înaintarea în vârstă pentru că celulele cu grăsime rup ţesutul fibros. Este important să trataţi celulita o dată ce apare dacă vreţi să aveţi din nou o piele frumoasă şi fină. În ceea ce priveşte tratamentul, există nenumărate poveşti despre aşa numitele creme miraculoase care va pot ajută să scăpaţi de celulita într-un timp foarte scurt dar adevărul este cu totul diferit. Înainte de a încerca un anumit tip de tratament este extrem de important să cunoaşteţi ce tip de celulita aveţi. Există patru etape diferite ale apariţiei celulitei.

Cum aflaţi dacă aveţi într-adevăr celulita?

Este foarte uşor să aflaţi dacă aveţi celulita. Tot ce aveţi de făcut este să strângeţi în mâna o bucată de piele dintr-o zona unde apare de obicei celulita (precum fesele).

  • În etapă 0 pielea dumneavoastră nu prezintă nici un semne de celulita.
  • In etapă 1 pielea prezintă uşoare urme de celulita dar nu sunt destul de vizibile.
  • În etapă 2 celulita este vizibilă când staţi în picioare şi prindeţi pielea dar nu o puteţi observă fiind culcată.
  • În etapă a 3-a vorbim deja de celulita edemoasa.

Celulita este foarte vizibilă atât când sunteţi culcată cât şi când staţi în picioare. În ceea ce priveşte tratamentul pentru acest tip de celulita, lucrurile sunt puţin mai complicate. Dacă celulita este doar puţin vizibilă puteţi apela la simple creme, celulita edematoasă este cea mai rară dintre tipurile de celulita şi este foarte greu de tratat.

Ce este şi cum se poate trata celulita edematoasă?

Acest tip de celulita este de obicei provocată de probleme grave de circulaţie sangvină şi de o mare retenţie de apă în organism. Celulita edematoasă apare în principal în zona picioarelor şi poate ajunge să fie chiar foarte dureroasă la atingere.

De aceea tratamentul pentru această formă de celulita este mai compex. Implică folosirea unor produse de înalta calitate, profesionale dar şi o multitudine de alţi factori deosebit de importanţi.

Persoanele care suferă de celulita edematoasă trebuie să îşi schimbe total stilul de viaţă. Este necesar să îşi personalizeze dietă, să elimine alimentele nesănătoase,care favorizează retenţia de lichide. De asemenea, aceste persoane trebuie să includă în meniul zilnic şi suplimente alimentare naturale care sunt capabile să stimuleze circulaţia. În tratamentul celulitei edematoase este importantă şi mişcarea, sportul. Persoanele care se confruntă cu acest tip de celulita trebuie să includă în rutină zilnică un program intens de exerciţii fizice precum mersul pe bicicletă sau chiar înotul. Pantalonii de slabit Sauna Fit pot de asemenea fi de ajutor.

Toate cele mentioante anterior contribuie la dispariţia celulitei edematoase dar trebuie să ştiţi că nu veţi vedea rezultate într-un timp foarte scurt. Trebuie să înţelegeţi că această formă de celulita aduce consecinţe serioase corpului aşa că este greu să o eradicaţi.

Celulita edematoasă nu este imposibil de vindecat dar procesul este mai dificil. Trebuie să va înarmaţi cu multă radbare şi să urmaţi cu stricteţe tratamentul impus dacă vreţi să arătaţi din nou că altădată.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here