Despre noi

Siteul nostru a aparut in anul 2014 ca un mod de a ajuta oamenii sa inteleaga si sa faca fata unui lucru pe care toata lumea il uraste si anume celulita.

Am observat ca pe internet exista foarte multe informatii gresite sau pline de confuzii despre celulita. Prin urmare, am luat decizia de a face ceva in aceasta privinta. In afara de oferim articole si informatii de cea mai buna calitate, noi de asemenea ne facem timp sa incercam diferite optiuni de tratament.

Printre aceste optiuni de tratament, se afla in primul rand creme anti celulitice, dar de asemenea se afla si cursuri, antrenamente, tratamente la spa, proceduri medicale si diete alimentare.

Daca sustine ca poate sa ajute la reducerea celulitei, noi o sa il testam.

Trebuie, de asemenea, sa tii cont de faptul ca noi nu acceptam produse sau proceduri gratuite pentru a face o recenzie. Noi chiar ne ducem si cumparam (cu proprii nostri bani) fiecare lucru pe care il analizam.

Noi consideram ca acest lucru ne face sa fim mai impartiali decat ceea ce o sa gasesti pe alte siteuri de “recenzii”.

Numele meu este Maria si sunt editorul senior al acestui site. Ce inseamna acest lucru?

Mai pe scurt, acest lucru inseamna ca eu sunt persoana care testeaza personal majoritatea cremelor, a procedurilor si a tratamentelor anti celulitce despre care o sa citesti aici in continuare.

Desi fac exercitii fizice in mod regulat si mananc destul de sanatos, am observat cum incepe sa apara celulita atunci cand aveam aproximativ 20 de ani. In loc sa las lucrurile sa se inrautateasca, eu am luat decizia de a aborda aceasta problema in mod direct. Aceasta este si motivul pentru care sunt obsedata sa gasesc cele mai bune si mai realiste solutii pentru a scapa de celulita.