exercitii pentru abdomen

Trebuie să începeți cu abdomenele. Acestea vă încălzesc mușchii de bază și îi tonifiază adecvat. Da, abdomenele pot fi plictisitoare, dar sunt o modalitate perfectă pentru a începe exercițiile. Trebuie doar să perfecționați tehnica, adăugând variații pentru a obține cele mai bune rezultate. Există diverse tipuri de abdomene pentru diferite zone cu probleme, dar este indicat să începeți cu cele de bază, apoi să treceți mai departe. Altfel, s-ar putea să nu obțineți niciodată suficientă flexibilitate și putere.

Pentru a face un abdomen de bază:

  1. Întindeți-vă pe un covor, cu genunchii îndoiți și picioarele pe pământ.
  2. Ridicați-vă mâinile, plasându-le în spatele capului sau pe piept.
  3. Inspirați adânc, în timp ce vă ridicați trunchiul superior de pe podea, apoi expirați.
  4. Inspirați din nou, pe măsură ce vă așezați, apoi expirați când vă ridicați.
  5. Ca începător, repetați de 10 ori. Creșteți progresiv repetările și seturile.

Video demonstrativ:

 

Recomandari si sfaturi:

Voi scrie aici cateva recomandari si sfaturi de care ar fi bine sa tineti cont atunci cand incepeti sa faceti exercitii pentru abdomen:

  1. Faceti-va un program de antrenament si nu lucrati haotic. Stiu ca tentatia sa faceti abdomane ori de cate ori va aduceti aminte este mare, insa pentru eficienta maxima, lucrati dupa un program. Daca vreti, scrieti-mi in comentarii si va pot ajuta cu un model.
  2. Nu va supra antrenati. Nu veti avea talie de viespe daca va suprasolicitati. Totul necesita timp, rabdare si munca.
  3. Acordati atentie deosebita alimentatiei. Chiar daca exercitiile pentru abdomen ajuta foarte mult, luati in considerare faptul ca alimentatia este cheia. La fel, tot alimentatia este si punctul cheie in tratamentul celulitei.

exercitii pentru abdomen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here