Nilsmoke
publicitate
tratament celulita

Multi dintre cei care fumeaza isi doresc foarte mult sa renunte la acest obicei, desi sunt constienti ca este foarte greu. De aceea, unele firme scot pe piata tot felul de produse care sa ii ajute, precum plasturii cu nicotina, guma de mestecat, etc. O metoda mai diferita este oferita de magnetii pentru presopunctura auriculara, asa cum sunt cei de la Nilsmoke.

Despre Nilsmoke

NilsmokeNu este prima oara cand intalnesc acest tip de tratament contra fumatului, uneori el purtand si numele de No Smoke. In mod cert, insa, vorbim despre acelasi lucru. Terapia auriculara pe care se bazeaza el pare sa fie o forma destul de studiata, dar, cu siguranta, multi nu ar accepta-o ca pe o terapie medicala. Pana la urma, insa, nici acupunctura nu este, desi ea se utilizeaza pe scara larga.

Oricum, Nilsmoke este un tratament care porneste de la aceasta forma de terapie si care iti ofera doi magneti care se pun pe ureche. Exista si un produs asemanator pentru a slabi, dar se pare ca in cazul sau magnetii se pun intr-o pozitie diferita.

Nilsmoke nefiind un produs naturist, sau ceva care sa se inghita/bea nu se poate vorbi de ingrediente. Magnetii Nilsmoke sunt de culoare aurie, dar ma indoiesc ca ar fi din vreun metal pretios, deci ramane doar speranta ca vor rezista mult timp, asa cum spun producatorii. Mai mult decat atat, ei atrag atentia ca magnetii sa nu fie folositi de catre cei care au by-pass-uri sau alte aparate implantate, probabil pentru ca ar interfera cu acestea.

Ingrediente si utilizarea magnetilor Nilsmoke:

Magnetii Nilsmoke pot fi utilizati zilnic, timp de sapte zile, pana cand dorinta de a fuma dispare. Bineinteles, chiar daca ei ar functiona, acest lucru variaza de la persoana la persoana, deci va fi greu de estimat cat de mare este perioada. Stim cu totii ca producatorii tind sa exagereze si sa promita schimbari rapide, dar, oricine s-a lasat de fumat iti va spune ca e greu sa reusesti in doar o saptamana.

Un kit/dispozitiv cum vreti sa ii ziceti, foarte similar cu Nilsmoke atat dpdv al modului de prezentare cat si al modului in care i se face publicitate este Zero Smoke(magnetii)

Efecte

Nilsmoke“Tehnologia” din spatele Nilsmoke se bazeaza pe manipularea unui flux de energie care traverseaza corpul. Pusi intr-o pozitie exacta, magnetii vor contribui la acest lucru si vor oferi aceeasi senzatie ca si cum ati fuma.  Aceasta explicatie nu este prea clara si poate fi greu sa o iei ca atare, dar tot principiul presoterapiei este acelasi. Ca orice metoda alternativa mai putin cunoscuta, are lacunele ei si poate fi realizata mai mult pe baza de credinte decat de dovezi.

Pareri despre Nilsmoke

Daca intri pe site-ul Nilsmoke, vei vedea doar pareri pozitive, dar este normal, pentru ca oamenii isi doresc sa vanda. Personal, cred ca niciun produs antifumat nu este eficient daca nu exista si vointa, iar modul de actiune al lui Nilsmoke este putin fantezist. Bineinteles, poate ca sunt oameni care au incercat si au reusit cu ajutorul sau, dar probabil ca ei au avut si o vointa de fier.

Imi este greu sa cred ca un astfel de “tratament” va functiona intr-un timp atat de scurt, dar, daca punem in ecuatie si efectul placebo, nu se stie niciodata. Totusi, trebuie tratat cu un pic de reticenta si nu as indica sa va puneti toate sperantele in el.

un remediu foarte bun pentru celulită
tratament celulita

9 COMMENTS

    • Acestea sunt singurele tale comentarii Eva.
      Daca stii ceva despre efectele negative pe care le-ar putea avea Nilsmoke te rog sa scrii intr-un comentariu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here