Termeni si conditii

Accesarea si navigarea pe siteul celulita.info presupune acordul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile acestui blog.

  1. celulita.info, prin articolele si discutiile din cadrul siteului nu inlocuieste sub nici o forma consultul unui medic specialist. De asemenea, articolele de pe celulita.info nu inlocuiesc prospectele oficiale ale suplimenteleor si medicamentelor pe care le folositi si pe care de fiecare data va recomandam sa le cititi cu atentie.
  2. Comentariile cititorilor reprezinta parerile si experientele lor personale. Nu ne putem asuma pentru corectitudinea informatiilor postate de ei si nici nu va recomandam sa imprumutati tratamentele si curele tinute de ei, chiar daca ei sustin ca au obtinut rezultate. Mergeti doar pe mana medicului!
  3. Nu sunt acceptate comentariile care contin un limbaj vulgar sau care sunt menite sa induca in eroare ceilalti cititori.
  4. Siteul celulita.info foloseste cookies. Navigarea presupune acordul dvs cu pricire la acestea!
  5. Acest blog nu comercializeaza nici un supliment sau medicament despre care s-a scris. De asemenea, cu exceptia cazului in care acest lucru este specificat, celulita.info si proprietarul NU ARE NICI O LEGATURA cu magazinele care comercializeaza produsele despre care se discuta aici.
  6. Magazinele, implicit firmele care produc/comercializeaza un produs anume isi asuma intreaga responsabilitate petnru produsele lor in relatia cu clientii.

Intrebari Frecvente:

1. Am comandat produsul XYZ si vreau sa-l returnez si sa-mi primesc banii inapoi. Ce fac?

Cel mai indicat este sa trimiti un email sau sa suni la magazinul de unde ai cumparat produsul respectiv. Explica-le situatia, iar in functie de politica magazinului ei iti vor oferi o solutie. Daca consideri ca solutia oferita de ei nu este corecta, te poti adresa oricand serviciului pentru Protectia Cosnumatorului.

2.  Am comandat produsul XYZ si nu mi-a ajuns. De ce?

Dupa cum am spus mai sus, acesta este un blog pe care doar discutam aspecte cu privire la diferite produse. Nu comercializam nici unul dintre ele si nici nu avem vreo relatie cu magazinele care le vand astfel incat sa avem vreo baza de date a clientilor sa va pot raspunde la aceasta intrebare.

Tot ce puteti face este sa contactati magazinul si sa le cereti detalii cu privire la comanda dvs.