Cellulaze

Celulita este frustranta, dacă te enumeri printre milioanele ce au aceasta problema de piele urata, probabil ai încercat câteva mijloace de a scapa de aceasta problema. Una dintre cele mai populare metode de a scapa de celulita este scaderea în greutaet. Problema este ca aceasta metoda doar te scapa ușor de celulita. Chiar dacă pierzi foarte multă greutate și ții o dieta foarte stricta, celulita poate rămâne pe anumite zone ale corpului

Printre cele mai eficiente tratamente pentru celulita se numera cremele și procedurile invazive cu laser. Pentru acest articol noi vom inspecta un tratament laser foarte popular, pentru a determina dacă procedura este sigură și eficiența.

Despre Cellulaze

Cellulaze aparține de compania Cynosure. Este singurul tratament ce trateaza doar problemele structurale de sub piele, și anume principala cauza a celulitei. Cellulaze este o procedura invaziva minima ce folosește tehnologia laser. Este folosită de doctori calificati ce au trecut prin pregatiri speciale. Acest tratament anticelulitic revoluționar a fost testat clinic și s-a dovedit ca ofera o creștere naturala a grosimii pielii pentru a minimiza aparitia celulitei.

Factorul comun ce cauzeaza celulita este genetica, hormonii și stilul de viața. Din păcate, nu se poate face nimic în privința acestor factori, în special pentru genetica și hormoni. Acest factor rezulta în intarirea conxiunilor dintre tesuturi de sub piele.

Când celulele grase din jurul tesuturilor conectoare se extind, rezulta în aparenta urata pe care multe femei și unii bărbați o urăsc. Acest “fenomen” este cunoscut sub numele de celulita.

Cellulaze

Cum funcționează acest tratament?

Este un produs aprobat de FDA și include proceduri pentru amortirea zonei afectate. Un top mic laser este inserat sub pielea pacientului, laserul se încălzește și topește pungile de grăsime de sub piele. În principiu tinteste principala cauza a celulitei .

Laserul încălzește pielea și incurajeaza creșterea de colagen nou, colagenul face ca pielea sa devină mai groasa și elastica. Procedura este destul de complicata și trebuie făcuta doar de un medic antrenat.

Este tratamentul eficient?

Rata de succes al tratamentului este de aproape 100%, dar tratamentul este relativ nou, deci efectele pe termen lung încă nu se cunosc. De asemenea, efectele secundare ce pot apărea pe termen lung sunt de asemenea necunoscute. Experții spun ca atunci când pacientul crește în greutate, este un risc mare de reaparitie al celulitei. Comform studiile clinice, un tratament îndepărtează celulita pentru aproximativ un an.

Cellulaze, este un tratament anticelulitic total diferit fara de clasicele pastile precum Fizzy Slim sau ce alte produse cunoastem noi. Totusi, pretul este unul pe masura.

Sunt efecte secundare în urma folosirii tratamentului Cellulaze?

Cel mai comun efect secundar ce apare în urma tratamentului Cellulaze este umflarea zonei unde s-a aplicat tratamentul. Umflarea, de obicei, scade după 4 săptămâni. Dacă după acest timp pielea nu revine la normal, contactati medicul. Dacă durerea este de nesuportat contactati medicul. În unele cazuri pastilele anti-inflamatorii și analgezicele pot fi prescrise.

Este Cellulaze o metoda sigură?

Cellulaze este o precedura invaziva minima. Dar, precum orice procedura invaziva, exista riscul de aparitie al complicatiilor. Deoarece procedura este relativ noua, nu se cunosc cazuri serioase de complicatii ce au apărut în urma procedurii.

Ce spun pacienții?

Majoritatea pacientilor ce au urmat tratamentul Cellulaze, sunt mulțumiți. Rata de satisfacere este foarte ridicată, oricum, unii pacienți nu sunt mulțumiți de umflarea și durerea de după procedura. Pe de alta parte, Cellulaze este una dintre cele mai popular și eficient tratament invaziv anti-celulitic

În concluzie: Nu este nici o îndoială ca Cellulaze este unul dintre cele mai eficiente tratamente anti-celulitice. Oricum, procedura este relativ noua iar efectele pe termen lung încă nu sunt cunoscute. Conform expertilor este o metoda relativ sigură, dar cea mai mare problema o reprezintă costul. Costul mediu al unei sesiuni este de 5,700$. Este foarte greu sa găsești și un medic expert, care să fie antrenat sa utilizeze acest tratament, iar procedura încă nu este valabilă în toate țările.

Din cauza costului ridicat, majoritatea oamenilor încă prefera cremele anti-celulitice, creme care nu ofera rezultate atât de rapide, dar au un rezultat final foarte similar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here