Genoslim

Curele de slabire sunt dificil de tinut si, de multe ori, acestea nu dau rezultate din motive independente de cel care doreste sa piarda kilograme. Unele cercetari din domeniu arata ca grupa de sange este un factor extrem de important in procesul de eliminare al grasimilor si a kilogramele, reputatul nutritionist Peter d`Adamo venind chiar cu cateva programe de dieta care pornesc chiar de la aceste teorii.

GenoslimUnul dintre ele este si Genoslim, care propune celor interesati o dieta individualizata, pornind de la grupa sanguina a fiecaruia. Si daca doriti ca rezultatele dietei si exercitiilor fizice care o insotesc sa fie mai accentuate si mai rapide, puteti incerca si cura Genoslim, bazata doar pe ingrediente naturale si care reprezinta un avantaj de luat in calcul in lupta impotriva centimetrilor in plus.

Cura personalizata Genoslim porneste de la ideea ca fiecare grupa de sange influenteaza decisiv metabolismul si fiecare persoana trebuie sa aiba astfel o dieta unica, bazata pe aceasta informatie. Acest lucru explica de ce unii pot sa manance mai mult fara sa se ingrase deloc, in timp ce la altii se adauga kilogramele chiar si atunci cand tin regim, dar ofera si posibilitatea de a depasi aceste inconveniente create de natura.

Si daca acesta dieta nu isi arata efectele suficient de repede, se pot incerca si pilulele Genoslim, acestea facandu-si simtita interventia in cel mult o luna. Bineinteles, numarul kilogramelor slabite in aceasta perioada depinde in continuare de persoana, de dieta tinuta si de exercitiile fizice, dar media se invarte in jurul a sase kilograme in prima luna, valoare care poate fi una optima.

Genoslim :: administrarea usoara fara nici un risc:

Cura Genoslim poate fi incercata pe o perioada de 20 de zile, cu un comprimat luat o data la 2 zile. Aceasta actioneaza cu un efect de accelerare in pierderea grasimilor si rezultatele pot fi impresionante. In plus, Genoslim este 100 % natural, asa ca nu exista niciun pericol pentru organism.

Ingrediente Genoslim:

Ce contine totusi Genoslim? Cei doi compusi responsabili pentru eliminarea stratului adipos nedorit, dar si pentru impiedicarea redepunerii acestuia sunt extractele de acacia si nopal.

Acacia este o planta foarte bogata in fibre, a carei consumare are un dublu efect. In primul rand, creste senzatia de satietate, persoanele simtindu-se flamande mult mai rar, in al doilea rand, elimina caloriile care intra in organism odata cu mancarea. Nopalul, pe de alta parte, distruge grasimile ingerate si impiedica depunerea acestora in zonele sensibile ale corpului.

Cum functioneaza Genoslim?

Activitatea Genoslim continua si dupa ce kilogramele in plus au fost eliminate, substantele din capsule avand si rolul de a impiedica depunerea noilor grasimi. Asadar, rezultatele dietei particularizate si a curei Genoslim pot fi unele destul de spectaculoase, iar administrarea capsulelor este sigura si nu are efecte secundare. In urma administrarii, se pot elimina pana la 6 kilograme pe luna (sau chiar mai mult, in functie de organism). La fel de recomandat este si Konajc Forte sau Garcinia Cambogia Veda in curele de slabier.

Si nu in ultimul rand, daca este combinata cu exercitiile fizice si cu un stil de viata sanatos, cura Genoslim te poate ajuta sa mentii o silueta de invidiat, fara sacrifcii culinare si pentru un timp cat mai indelungat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here