Celluless MD

Celulita afecteaza majoritatea femeilor si barbaților . Dacă te enumeri printre ghinionistii ce suferă de aceasta problema, exista o veste buna. Exista foarte multe tratamente ce reduce și eventual, te scapa de celulita în totalitate.

Printre cele mai populare tratamente anti-celulitice se afla tratamentele cosmetice, cremele anti-celulitice și masajele. Cea mai mare problmea cu aceste tratamente este eficiența acestora. În acest articol vom vorbi în detaliu o noua soluție anti-celulitica, ce primite reducerea celulitei și eventual eradicarea acesteia.

Celluless MD rezumat

Celluless MD este un aparat de masaj anti-celulitic ce promite reducerea vizibila a celulitei și eventual indepartarea în totalitate a acesteia. Aparatul se găsește de cumpărat la prețul de 260Lei. Utilizeaza un procedeu numit masare prin aspirare, ce combnina actinea aspirarii pielii cu restorarea  firmitatii pielii prin stimularea circulara a zonei pielii.

De asemenea folosește lumini rosii ce ajuta la stimularea producției de colagen și elastin pentru intinerirea pielii, făcând-o mai fina și infrumuseteaza textura acesteia.

Produsul folosește și role pentru masaj ce sunt construite special pentru straturile adanci din piele, ele au ca scop descompunerea depozitelor de grăsime. Celluless MD poate fi folosit pe orice zona a corpului, unde celulita apare.

Cele mai comune zone pentru celulita sunt locate pe abdomen, brațe, copase și fese. Nu exista nici o informație despre firma ce proiecteaza acest aparat.

Celluless MD

Cum funcționează Celluless MD?

Celluless MD un dispozitiv portabil, ce actioneaza similar cu tratamentele anti-celulitice de la spa. Combina masajul, puterea de aspirare și undele rosii pentru a ținti stratul de grăsime de sub piele.

Se crede ca circulatia slaba a sagelui este unul dintre principalele cauze de aparitie a celulitei. Celluless MD este un dispozitiv ce stimuleaza circulatia sangelui, în acest fel reduce formarea de celulita.

Este Celluless MD eficient?

Majoritatea recenziilor și a parerilor privind Celluless MD nu sunt pozitive, majoritatea oamenilor ce au testat acest produs, susțin ca acesta nu funcționează. Unii spun ca are un efect minim în combaterea celulitei, dar efectele nu sunt semnificative. Nu exista nici un studiu clinic efectuat pentru a demonstra eficiența acestui aparat.

Celluless MD – caracteristici

Când cumperi Celluless MD, vei primi un ulei de citrice, un set de doua role, unul cu o rola, un adaptor pentru priza, un program de nutritie și manualul de instrucțiuni.

Cateva lucruri importante

Celluless MD nu este pentru persoanele sub 18 ani. Dacă suferiti de anumite condiții, sau urmați un tratament medical consultati doctorul înainte sa folosiți Celluless MD. Nu este recomandat sa folosiți acest produs dacă sunteți însărcinata, sau dacă alaptati.

Evitati masarea unei singure zone mai mult de 10 minute. Este recomandabil sa începeți tratamentul la viteza redusa și măriți viteza treptat. Nu folosiți pe zonele de piele ce prezinte varici, piele iritata sau alunite.

Celluless MD Romania

Celluless MD – efecte secundare

Cel mai comun efect secundar în urma folosirii Celluless MD este inrosirea pielii și durerea. Efectul de suctie poate cauza dureri moderate. Nu se cunosc alte efecte secundare serioase.

Pareri si sfaturi finale

Celluless MD nu este un produs eficient pentru reducerea sau eliminarea celulitei. Motivul pentru aceasta este acela ca nu sunt rezultate clinice care sa ateste eficiența. De asemenea majoritatea parerilor și a recenziilor date de utilizatorii ce au testat acest produs sunt negative, spunând ca dispozitivul nu reduce celulita.

Este recomandat sa considerati alte produse anti-celulita precum cremele, seruri și alte soluții. Doar fiți atenți când alegeți un produs și asigurat-va ca este eficient și sigur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here