Celluvera
publicitate
tratament celulita

Foarte mulți oameni, în special femeile, ar face orice pentru o piele fina și ferma. Cine nu ar dori sa poarte pantaloni scurti sau lenjerie intima fără să se vadă urmele de celulita?

Din fericire, pe piața se găsesc sute de produse anti-celulitice. Chiar dacă aceste creme ofera soluții alternative de indepartare a celulitei, este greu de ales cea mai eficiența dintre ele. În acest articol vom inspecta cu atenție cele mai populare creme pentru celulita. Vom determina eficiența acestora și dacă merita cumpararea lor.

Celluvera descriere

Conform paginii oficiale Celluvera, testele clinice arata o indepartare a celulitei vizibile în proportie de 90%, cu o medie de peste 50% . De asemenea 85% dintre participanti au raportat o imbunatatire foarte mare a infatisarii pielii. Oricum, nu sunt multe informații despre aceste teste clinice.

Cum funcționează Celluvera?

Conform paginii oficiale Celluvera, este un produs aprobat de dermatologisti iar ingredientele sunt de cea mai mare calitate și sunt aprobate de FDA. Ingredientele nu actioneaza doar pentru reducerea celulitei, dar ajuta și la imbunatatirea pielii din jurul celulitei, pentru a o face mai fina.

Citeste articolul despre Fizzy Slim: http://celulita.info/tratament-celulita/tratamente-naturiste/capsule-fizzy-slim-celulita/

Ingrediente active

PPrintre ingredientele cheie se afla cofeina și socul, acestea previn retentia de apa. De asemenea conține coenzima A, L-caritin și urechea iepurului, ce previn retentia de grăsime din piele și la descompunerea acesteia. Celluvera conține și extract de Gotu Kola (planta longetivitatii) și glaucine. Aceste doua ingrediente fac ca pielea să fie mai ferma.

Alt ingredient cheie este vesiculosis- un extract din algele de mare. Acest ingredient a dovedit ca ofera un efect pozitiv în elasticitatea pielii. De asemenea conține un ingredient popular precum Vitamina A, ce este folosit pentru intinderea pielii.

Celluvera

Avantajele folosirii Celluvera
  • conține ingrediente testate clinic ce au arătat o reducere a celulitei
  • este una dintre cele mai populare creme folosite în ziua de azi
  • sunt foarte multe recenzii pozitive despre acest produs
  • foarte multă lume a testat acest produs și au observat rezultate pozitive
  • are un preț rezonabil
  • pagina de internet conține toate informațiile despre acest produs
  • toate ingredientele sunt afisate
Dezavantajele folosirii Celluvera
  • nu exista semenea infromatii în studiile clinice afisate pe site
  • unele recenzii ale utilizatorilor susțin ca rezultatele nu sunt atât de rapide și eficiente

Pareri finale

În general, Celluvera este un produs impresionant ce merita cumpărat. Sunt foarte multe recenzii pozitive ce susțin eficiența acestuia. Este clar motivul pentru care acest produs este unul foarte popular.

un remediu foarte bun pentru celulită
tratament celulita

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here