Slim Extreme 3D
publicitate
tratament celulita

Slim Extreme 3D Thermo Active Slimming Serum este o crema anti-celulitica ce genereaza căldura la scurt timp după aplicare. Confrom producatorului, Eveline Cosmetics, reacția chimica unica, catalizata de Isocell Slim Complex, ajuta la penetrarea completă a serului în abdomen, coapse, fese și brațe, arzând acel strat de țesut adipos în profunzime, lasand pielea o piele mai fina, subtire și siluetica.

În ciuda promisiunilor, majoritatea ingredientelor din Slim Extreme 3D se găsesc în mai toate cremele de infrumusetare. Produsul conține anumiti ingredienti activi, cum ar fi cafeina, Centella Asiatica, Laminaria algae și extract de coada calului. Aceste ingrediente nu fac ca produsul se se distinga de alte produse, dar ajuta la hidratarea, netezirea și fermitatea pielii, în zonele aplicate.

Cafeina este eficienta în special pentru uscarea pielii din tesuturile adipoase și drept rezultat, reduce volumul. Acesta ar fi motivul pentru care produsul este renumit pentru a micșora dimensiunea celulelor grase.

Slim Extreme 3D are o aroma foarte plăcută de lamaie și face ca zona aplicata să se simtă „in flacari” după doar 40 minute. In ciuda acestor doua calități, este improbabil ca Slim Extreme 3D Thermo Active Slimming Serum chiar arde acele tisute adipoase. Nu exista nici un studiu care sa contrazica.

Ce este proabil este faptul ca ingredientele din Slim Extreme hidrateaza și strage suprafața pielii, imbanatatind optic textura și făcând celulita sa para mai puțin evidenta. Asta este un lucru pozitiv, dar nu face acest produs sa difere de altele de acest gen.

Ingredientele active din Slim Extreme 3D

 • cafeina este un ingredient esential pentru drenarea lichidului intracelular
 • laminarea algae ajuta de asemenea la indepartarea apei din zone, este un hidratant puternic și calmeaza pielea iritata
 • centella asiatica este valorificata drept o substanta ce contribuie masiv la imbunatatirea elasticitatii pielii și a tonusului general
 • extract de coada calului face ca pielea sa devină mai fina și mai stransa în zonele aplicate

Slim Extreme 3D

Cum sa folosești Slim Extreme 3D?

Crema Slim Extreme 3D trebuie masat timp de 2 ori pe zi. Rezultatele încep sa apara după o luna de la prima folosire, dar alte surse recomanda folosirea pe o perioada de un an de zile pentru a vedea imbunatatiri reale în zonele cu probleme.

Producatorul recomanda diete și exerciții pentru ca acest produs să fie eficient în totalitate.

Avantajele Slim Extreme 3D

 • Este foarte ieftin
 • Are un miros plăcut
Dezavantajele Slim Extreme 3D
 • Conține alergeni
 • Un potențial timp de tratament îndelungat
 • Nu exista studii ce sa ateste promisiunile producatorului
 • Recenzii foarte negative
 • Nu returneaza banii
Concluzii: merita sa folosim Slim Extreme 3D?

Bazandu-ne doar pe recenziile utilizatorilor, acest produs nu face nimic în arderea celulitei, și a fost considerat drept o inselatorie de foarte mulți cumparatori nervosi.

Acest produs nu este testat dermatologic, nu are recomandări de siguranța și producătorul nu ofera garantia returnarii banilor.

Conform celor ce au dat o recenzie pozitiva, senzația de gadilare și mirosul frumos ofera o experiența plăcută, iar pe total pielea arata mai bine. Unii au raportat o „strangere” a pielii în zonele tratate, în consecinta, pielea arata mai lipsita de celulita în doar câteva săptămâni de folosire.

Ca și lucru pozitiv, acest produs este unul dintre cele mai ieftine, un tub de 220 grame costa sub 60 lei. Precizam din nou, producatorii nu ofera banii înapoi, iar în cel mai rău caz ați achizitionat un hidratant de piele bun.

un remediu foarte bun pentru celulită
tratament celulita

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here