publicitate
tratament celulita

Majoritatea femeilor sufera din cauza Cellulitei, insa la unele se observa mai mult si la altele mai putin. Din pacate, inca nu se stiu mecanismele care conduc la aparitia Cellulitei (numita si “aspect de portocala” intr-un limbaj mai putin academic) si nici daca exista vreo sansa ca ea sa poata fi eliminata definitiv. Pe de alta parte insa, exista tot felul de tratamente impotriva acesteia si rolul este fie de a o elimina, fie de a preveni aparitia ei.

Acestea fiind spuse, am descoperit si un produs care spune ca le poate face pe amandoua, ceea ce mi-a atras atentia. Dupa mai multe cercetari mi-am dat seama ca este vorba, de fapt, despre doua produse, unul care actioneaza extrem si unul care are un efect intern, dar asta este mai putin important.

Ingrediente Stop Cellulite

stop-cellulite-2Asa cum spuneam, acest produs, adica Stop Cellulite, este mai curand o formula castigatoare, ce-i drept, una destul de interesanta. Asadar, acesta are in componenta sa o crema pentru actiune externa si niste pilule pentru actiune interna, fiecare doar din ingrediente naturale, ceea ce este foarte bine.

Crema este un compus pe baza de alge.

Extractele sunt, de fapt, din doua tipuri de alge, Chlorella si Phyllacantha fibrosa. Daca prima din ele are efecte de detoxifiere si de eliminare a substantelor negative din organism, cea de-a doua se ocupa mai mult cu arderea grasimilor. Astfel, nu doar ca vei avea un corp mai curat, dar impreuna, cele doua substante contribuie la eliminarea mai rapida a stratului adipos din zonele afectate.

Pe de alta parte, capsulele au un efect de drenaj. Ele sunt bazate pe un extract de Spirea Ulmaria, cunoscuta de asemenea sunt numele de cretusca, iar rolul acesteia este tot detoxifierea.

stop-cellulite-1

Mod de utilizare si efecte Stop Cellulite

Asadar, crema este una care actioneaza in profunzime iar efectele ei se vad imediat, dupa cate spun producatorii. In cateva saptamani de utilizare, stratul destul de dizgratios de la suprafata pielii se va micsora si daca se va folosi crema pentru suficient de mult timp, acesta poate chiar sa dispara.

Pe de alta parte, nu este suficient ca pielea “coaja de portocala” sa dispara pentru moment, pentru ca ea se va intoarce cu siguranta. Aici intra in joc pilulele, a caror actiune este aceea de a preveni reaparitia Cellulitei. Asadar, cu formula Stop Cellulite nu doar ca este eliminata celulita, dar se lupta activ si impotriva intoarcerii sale. In concluzie, daca o veti folosi, in doar cateva saptamani veti scapa de probleme si ele nici nu se vor mai intoarce, sau cel putin asa spun producatorii.

Un avantaj destul de important este formula naturala a celor doua tratamente, lucru care inseamna ca ele nu au contraindicatii. Pe de alta parte, nici nu trebuie sa va puneti complet speranta in Stop Cellulite si sa neglijati celelalte modalitati de ingrijire. Este important sa aveti si o dieta echilibrata si sa faceti sport, pentru ca altfel va fi imposibil sa scapati de celulita, indiferent cate produse de acest gen vor fi utilizate.

un remediu foarte bun pentru celulită
tratament celulita

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here