fizzy-slim-pret-farmacii-forum-pareri-prospect-plafar-romania-functioneaza-300x300
publicitate
tratament celulita

Fizzy Slim este un produs prezentat initial ca fiind un produs pentru slabire, însă am văzut foarte multe persoane, folosindu-l pentru tratamentul celulitei. Bineânțeles, o mare parte dintre ele, vedeau în Fizzy Slim niște pilule magice, care te scapa de celulita peste noapte, lucru care cu siguranța nu este.

Vezi dacă Maria a scăpat de celulita cu Fizzy Slim

Mai găsești niște pareri acolo. Îți recomand sa le citești pe toate, însă, sa te axezi în general pe pareri de pe bloguri și forumuri, deoarece alea sunt cele mai relevante, întrucât vin de la persoane de rând, care n-au interes comercial și care în cele mai multe cazuri, au folosit Fizzy Slim.

Citeste prospectul Fizzy Slim

Ce este Fizzy Slim și cum poate ajuta în tratamentul celulitei?

fizzy-slim-pret-farmacii-forum-pareri-prospect-plafar-romania-functioneaza-300x300Fizzy Slim este un supliment pentru slăbit, prezentat în forma de pastile efervescente. Practic, se dizolva o pastila într-un pahar cu apa și se bea de doua ori pe zi, înainte de doua mese principale (de preferat prânz și cina).

Legat de modul de „preparare” nu voi intra în detalii, deoarece găsiți aceste informații pe cutia sau prospectul Fizzy Slim. Recomand sa respectati instrucțiunile de administrare și preparare oferite de producător.

Haideți sa vedem acum și cum actioneaza Fizzy Slim…

Conform siteului oficial, principalele beneficii ale acestui supliment sunt:

  • Crește viteza metabolica, astfel încât caloriile vor fi arse mult mai rapid și eficient.
  • Crește nivelul de energie din organism – lucru care vă va permite sa faceți mai multă mișcare și sa ardeti mai multe calorii. Well, asta aș spune ca este o chestie de umplutura, deoarece pentru energie putem folosi Nanoxyn Alpha, Centrum sau alte suplimente create special pentru așa ceva.
  • Scade cantitatea de energie din organism – n-am înțeles exact cum are loc acest proces, însă banuiesc ca la fel, are legătura cu alimentatia și cu mișcarea.
  • Scade nivelul e colesterol – lucru foarte bun, care va avea o influența pozitiva asupra sănătății, pe termen lung.

Nota informativa: adaug faptul ca informațiile de mai sus, pe siteul oficial Fizzy Slim, sunt prezentate ca fiind „rezultatele studiilor clinice”. Cu toate acestea, nu sunt oferite detalii asupra studiilor respective. Mi-aș fi dorit sa pot citi mai multe informații precum: unde au fost făcute acele studii clinice, cine le-a monitorizat, pe câte persoane au fost făcute, ce varste aveau etc etc

fizzy slim celulita

În lipsa acestor informații, sintagma „studii clinice” în contextul respectiv, nu-mi spune nimic despre Fizzy Slim, deoarece totul poate fi o chesti inventată, care sa „dea bine” în fata clientilor.

Ce trebuie sa faceți sa scăpați de celulita cu Fizzy Slim?

Încep prin a va comunica faptul ca eu personal, nu am nici un interes sa va conving sa cumparati Fizzy Slim dar totodata, nu vreau nici sa va descurajez. Cele ce urmează, sunt niște chestii pe care le-am învățat personal de-a lungul anilor și care cred ca va vor fi utile, dacă le aplicați bineințeles, indiferent de ce supliment anticelulitic veți folosi.

Așadar, atunci când vreți sa scăpați de celulita, luați în considerare urmatoarele aspecte:

  1. Tineți o dieta adecvată pentru cura anticelulitica – prin dieta adecvată se înțelege o dieta sănătoasă, care sa ajuta organismul în procesul de detoxifiere. Banuiesc ca nu este o noutate pentru nimeni faptul ca tratamentul celulitei, are la baza detoxifierea organismului, nu? Așadar: fără grăsimi, prajeli, fastfood, cola și alte chestii de acest gen. Dacă sunteți în pana de idei, scrieți-mi și va pot oferi idei de alternative sănătoase la toate aceste mici plăceri nevinovate.
  2. Faceți mișcare – nu va dați în laturi atunci când vine vorba de mișcare. Chiar dacă folosiți Fizzy Slim, aveți nevoie de mișcare. Alergare, jocuri precum tenis, fotbal sau mersul pe bicicleta, role etc, își fac treaba foarte bune.
  3. Nu așteptați rezultate foarte rapid – tratamentul celulitei, ca și slabirea este o chestie care se face pe termen lung. Dacă de slăbit, mai puteți slabi rapid, când vine vorba de celulita, nu prea va puteți gândi la o cura anticelulitica de mai puțin de 4 săptămâni.

Luați de asemenea în considerare și faptul ca pe piața, sunt foarte multe suplimente „miraculoase” precum Fizzy Slim. Ele au tot felul de pagini de promovare unde sunt promise rezultate rapide. Ar fi bine sa evaluati situația cât mai realist.

De exemplu, ma uit acum pe siteul oficial Fizzy Slim și o fata, Maria, spune ca a slăbit 14 kilograme cu aceste pastile și spune o mica povestioara motivationala, cum s-a îngrășat ea de la 14 ani, a eșuat în viața personala și era în „depresiune” permanenta.

Totuși, nu zice nimic despre dieta ei, despre dacă și cum a făcut mișcare, despre ce s-a întâmplat după ce a terminat cura cu Fizzy Slim. Spune doar ca a slăbit 12 kilograme în 20 de zile, ceea ce mie mi se pare imposibil de realizat doar cu Fizzy Slim.

Clarificare: sa nu înțelegeți greșit, nu spun ca nu poți slabi 12 kilograme cu Fizzy Slim, însă trebuie sa ții și dieta și sa te aștepți la o cura de aproximativ 2 luni de zile. 12 kilograme, în 20 de zile cum spune don’soara Maria, mi se pare mult prea rapid.

Pareri despre Fizzy Slim:

Pe lângă părerea Mariei despre Fizzy Slim, am mai găsit încă doua comentarii, semnate de Anna și Carolina, persoane despre care nu știu nimic, știu doar ca apar pe siteurile produsului, în sectiunea testimoniale și postate și niște poze, care sper eu sa le aparțină.

«Credeam , că cu modul meu de viață sedentar și timp ne îndeajuns pentru ca să slăbesc este imposibil. Am privit publicitatea FizzySlim, m-am interesat și am comandat. Rezultatul m-a uimit -minus 7 Kilograme în 3 săptămâni.»

Anna

«Întotdeauna am avut grijă de sine,, dar pe parcursul anului am avut o mulțime de retrăiri În rezultat am acumulat 11 kilograme. Am mers la un dietetician experimentat — cu gastrita mea dificil de a alege o dietă. M-a sfătuit tablete efervescente FizzySlim. Medicul m-a asigurat că acestea sunt inofensive si perfect mă va ajuta să piard în greutate. Dieticianul nu a greşit am pierdut în greutate până în greutatea anterioară şi digestia a devenit mult mai bună.»

Carolina

Va las pe voi sa trageți niște concluzii și numaidecat, va recomand sa căutați și pareri despre Fizzy Slim pe bloguri și forumuri unde s-a discutat despre acest produs, deoarece acolo, putem ști și avea o oarecare siguranța, ca sunt comentarii scrise de persoane reale care chiar au folosit produsul, iar comentariile lor nu au fost modificate de nimeni.

Revenind la pareri despre Fizzy Slim, dacă ați folosit acest produs în cura de slabire sau în tratamentul celulitei, aștept cu foarte mare interes parerile voastre despre el. A dat rezultate? Sunteți multumite de rezultatele obtinute?

Ce sfaturi ați oferi cuiva care dorește sa înceapă o cura cu acest supliment de slăbit? 🙂

un remediu foarte bun pentru celulită
tratament celulita

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here